Kültür Sanat

04 Ocak 2008
Muharrem Pire Resim Sergisi 3 Ocak günü Kütüphane ve Dokümantasyon Merkezi Alt Sergi Salonunda sanatseverlerle buluştu. Muharrem Pire’nin Eskişehir’de açtığı bu ilk sergide yer alan
02 Ocak 2008
Prof. Dr. Levent Kılıç’ın “Meslekte Kırk Yıllıklar; Eskişehir’in Esnaf ve Zanaatkarları” başlıklı fotoğraf sergisinde mesleğinde kırk yılını geride bırakmış esnaf ve
28 Aralık 2007
Sezi Sezkır, Halk Bilim Araştırmaları merkezi’nde müzikseverlerle buluştu
28 Aralık 2007
Çeşitli müzelerden toplanan eserlerin bir araya getirilmesi ile oluşturulan sergi 13 Nisan’a dek Yapı Kredi Vedat Nedim Tor Müzesi’nde
27 Aralık 2007
Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası Yeni Yıl Konseri’nde Astor Piazzolla, Paganini ve Mahir Çetiz’ den eserlere yer verdi.
27 Aralık 2007
Doç. Dr. Ozan Tunca ve Yard. Doç. Dr. Burcu Tunca’nın öğrencileri klasik müzik konseriyle müzikseverlerin karşısına çıktı.
27 Aralık 2007
Yrd. Doç. Rıdvan Coşkun “2008’e bu şekilde güzel bir finalle girmiş olmak da ayrı bir sevinç
26 Aralık 2007
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yaylı Çalgılar İlköğretim Bölümü öğrencileri, dönem konseriyle yeteneklerini sergilediler.
25 Aralık 2007
Quadro Turco, oda müziği konseri ile sanatseverlerle buluştu.
24 Aralık 2007
Güzel Sanatlar Fakültesinde düzenlenen Video Enstelasyon sergisinde savaş kavramı anlatıldı.
18 Aralık 2007
Okonşar konserde lirik minyatür tarzının olanaklarını ilk keşfeden bestecilerden biri olan ve armoninin de büyük ustası Franz Schubert’in son iki piyano Sonat’ını seslendirdi.