Kültür Sanat

17 Aralık 2007
Kemanlarıyla notalara hayat veren genç öğrenciler izleyicilerden tam not aldı.
14 Aralık 2007
ASO sanatçılarından Eda Aslanoğlu ile piyanist Teymur Şemsiyev’in verdiği resitalde Adnan Saygun eseri de çalındı.
11 Aralık 2007
Mendelssohn ve Schubert eserleri eşliğinde gerçekleşen konsere ilgi büyüktü
11 Aralık 2007
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrenci ve öğretim elemanlarının çalışmalarından oluşan “Suluboya Resim Sergisi” Avrasya Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu.
11 Aralık 2007
Sinema Kulübü’nün düzenlediği Palto Film Günleri, 4 gün sürecek.
10 Aralık 2007
Figen Rutkayın doğayı konu aldığı özellikle çiçekleri resmettiği çalışmaları Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’ nde görülebilir.
10 Aralık 2007
Ulusal Güzel Sanatlar Kurumu’nun (SNBA), her yıl Paris Louvre Müzesi Carrousel du Louvre’da düzenlediği, ‘Uluslararası Geleneksel Plastik Sanatlar’ sergisinde bu yıl Türkiye’yi
10 Aralık 2007
Konya Büyükşehir Belediyesi Sema Topluluğu, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda bir gösteri sundu.
10 Aralık 2007
Yönetmenliğini Uygar Asan’ın yaptığı “Kabuk” adlı filmin gösterimi ve film ekibiyle söyleşi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi Seminer Salonu’nda düzenlenecek.
06 Aralık 2007
ASO Ahmet Adnan Saygun’un Doğumunun 100. Yılı Kutlama Konseri ile sanatseverlerin karşısındaydı.
06 Aralık 2007
Türkan Ayhan’ın Yılbaşı isimli resim heykel sergisi Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde açıldı.