13 Ekim 2008
Yurtdışından ve Türkiye’den birçok öğrencinin katıldığı “Exchange in Eskişehir” organizasyonunda geleceğin inşaat mühendisleri bir araya geliyor.
13 Ekim 2008
Anadolu Üniversitesi bünyesinde yayın hayatını sürdüren Radyo A, yeni yayın döneminde yenilenen kadrosu ve yeni programlarıyla dinleyicileriyle buluşuyor.
13 Ekim 2008
Üniversitemiz, akademik personelin sözlü sunum yapabilecek düzeye gelmelerine, sözlü iletişim becerilerini geliştirmelerine, kendi başlarına makale yazabilmelerine ve akademik ortamda
13 Ekim 2008
Anadolu Üniversitesi’nde matematik meraklılarının soruları Uluslararası İnteraktif Matematik Sergisi'nde cevap bulacak.
13 Ekim 2008
Marketingist Pazarlama Araç ve Hizmetleri Fuarı’nda üniversitemizi temsil eden Anadolu Üniversitesi Marketing Anadolu Kulübü'nün stantı katılımcıların beğenisini topladı.
12 Ekim 2008
Rektörlük, 50. Yılı kutlama çerçevesinde gerçekleştirilen tiyatro oyunları ve konserlerinde görevli olan personeller için teşekkür kokteyli düzenledi
10 Ekim 2008
“Sanatımızın ve kültürümüzün kıymetini bir kere daha anlamış olduk.”
10 Ekim 2008
Sinema Kulübü her yıl olduğu gibi bu yıl da dolu dizgin sinema keyfi yaşatmak için start aldı.
10 Ekim 2008
Doğa Sporları Kulübü eski ve yeni üyelerine 2008-2009 öğretim yılı içerisinde gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi verdi.
10 Ekim 2008
İletişim Kulübü Genel Sekreteri Şeyma Şahin; sadece İletişim Bilimleri Fakültesi öğrencileri için bir şeyler yapmadıklarını, kapılarının herkese açık olduğunu belirtti.
08 Ekim 2008
“Eskişehir ve İskenderun’da Temiz hava için elele” projesi kapsamında Anadolu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nde gerçekleştirilen iletişim platformunda hava