31 Ekim 2008
Her ayın son cuması kurulan Genç Pazar, 1998 yılından bu yana uygun fiyat ve zengin çeşitliliği ile verimini koruyor.
31 Ekim 2008
İlköğretim çağındaki çocuklar karikatür çizerek hem sorunlarını dile getiriyor hem de problemlere çözüm önerileri sunuyor.
27 Ekim 2008
“ Yerler-Yerleştirmeler-Yerdeğiştirmeler” projesi kapsamında Mimarlık grubu, ‘yersizlik’ kavramını Eskişehir’den bazı yerleri ele alarak, eserlerine taşıdı
27 Ekim 2008
2008 – 2009 döneminin ilk toplantısını yapan Anadolu Üniversitesi Rock Kulübü, üyeleriyle Kasım ve Aralık aylarında yapacakları etkinlikleri belirledi.
27 Ekim 2008
Anadolu Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 2.sınıf öğrencileri Mimarlık Haftası kapsamında düzenlenen gezi sayesinde Frig Vadisi'inde keyifli bir gün
26 Ekim 2008
Fen Falültesi öğrencilerine yönelik düzenlenen“Kalite Yönetim Sistemleri Temel Eğitimi” semineri sonrasında eğitime katılan öğrencilere sertifika verildi.
24 Ekim 2008
Anadolu Üniversitesi 50. yıl etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek üniversite - kent ve usta - çırak birlikteliğini "Yerler- Yerleştirmeler- Yer Değiştirmeler" projesiyle hayata
24 Ekim 2008
İşitme engelli öğrenciler, Freehand grafik programını görsel materyaller desteğiyle daha hızlı ve etkin bir şekilde öğreniyorlar
24 Ekim 2008
Doç. Dr. Seyyare Duman, katıldığı Asya Germanistler Sempozyumu’nda kültürler arası farklılıkların iletişimde yarattığı sorunlara değindi.
23 Ekim 2008
Anadolu Üniversitesi'nin ev sahipliğini yaptığı 12. Uluslararası İngilizce Eğitimi Derneği Konferansı sona erdi.
23 Ekim 2008
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı ve Bilgi Yönetimi Ön Lisans Programı kayıt yenilemeleri devam ediyor.