18 Aralık 2023
Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Büyükelçisi Manasijevski ve Karacan’dan Rektör Erdal’a ziyaret
18 Aralık 2023
Sanat Tarihi Bölümü tarafından düzenlenen “Bir Bizans Yapısının Sıra Dışı Dönüşümü: Han Hüsrev Paşa Cami” konferansı Edebiyat Fakültesi Prof. Dr. Taciser Tüfekçi Sivas
18 Aralık 2023
SBF tarafından düzenlenen “Cumhuriyetin 100. Yılında Dil Bozuklukları Sempozyumu” Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezinde başladı.
18 Aralık 2023
Mevlâna Celaleddin-i Rumi'nin vefatının 750'nci yılı ve 2023 Mevlâna Yılı dolayısıyla tertip edilen Şeb-i Arus Töreni Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlendi.
15 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi İİBF tarafından düzenlenen “B.B. Kurumsal Sürdürülebilirlik Stratejilerinin Belirlenmesi” başlıklı seminer İİBF Prof. Dr. İhsan Erkul Konferans Salonu’nda
15 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi tarafından düzenlenen “Sürdürülebilirlik Odağında Yeşil ve Yalın Dönüşüm” başlıklı söyleşi Öğrenci Merkezi Nasrettin Hoca
15 Aralık 2023
Turizm Fakültesi, Turist Rehberleri Odaları Birliği (TUREB) Başkanı Hakan Eğinlioğlu'nu ağırladı.
15 Aralık 2023
Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü bilimsel paylaşım toplantıları kapsamında “Özel Yetenek Potansiyeli Olan Öğrencileri Sınıfta Fark Etme” başlıklı panel gerçekleştirildi.
15 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi 28-29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek İç Anadolu Bölgesinin en büyük kariyer fuarı olan İKAF’24 için hazırlıklara devam ediyor
15 Aralık 2023
Prof. Dr. Şükrü Torun moderatörlüğünde, “Duygularımızın Ritmi” adlı seminer ve atölye çalışması gerçekleştirildi.
14 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen "Algoritmik Sömürü, Kontrol ve Ayrıştırma Algıları: Spotify Örneği" adlı seminer gerçekleştirildi.