20 Aralık 2023
MSB 1. Hava Bakım Fabrika Müdürü Hv. Tuğg. Gürhan Ergürhan ve İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ahmet Nuri Oğuz Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal’ı makamında ziyaret etti.
20 Aralık 2023
Vali Yardımcısı Salih Altun, DizaynVIP Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç ve Genç MÜSİAD heyeti, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal'ı makamında ziyaret etti.
20 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen “Bizans’tan Osmanlı’ya Karacahisar Kalesi” başlıklı seminer, Turizm Fakültesi Amfi-1’de gerçekleştirildi.
19 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “Mustafa Kemal Atatürk’ün Eğitim Üzerine Görüşleri” başlıklı seminer, Eğitim Fakültesi E-Blok Konferans Salonu’nda
19 Aralık 2023
"Geçmişten Günümüze Türkiye Sağırlar Milli Federasyonu" başlıklı seminer Anadolu Üniversitesi Engelliler Entegre Yüksekokulu Projeksiyon Odası’nda gerçekleştirildi.
18 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekokulu (EMYO) tarafından düzenlenen “Dış Paydaş Toplantısı” EMYO Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
18 Aralık 2023
Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Büyükelçisi Manasijevski ve Karacan’dan Rektör Erdal’a ziyaret
18 Aralık 2023
Sanat Tarihi Bölümü tarafından düzenlenen “Bir Bizans Yapısının Sıra Dışı Dönüşümü: Han Hüsrev Paşa Cami” konferansı Edebiyat Fakültesi Prof. Dr. Taciser Tüfekçi Sivas
18 Aralık 2023
SBF tarafından düzenlenen “Cumhuriyetin 100. Yılında Dil Bozuklukları Sempozyumu” Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezinde başladı.
18 Aralık 2023
Mevlâna Celaleddin-i Rumi'nin vefatının 750'nci yılı ve 2023 Mevlâna Yılı dolayısıyla tertip edilen Şeb-i Arus Töreni Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlendi.
15 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi İİBF tarafından düzenlenen “B.B. Kurumsal Sürdürülebilirlik Stratejilerinin Belirlenmesi” başlıklı seminer İİBF Prof. Dr. İhsan Erkul Konferans Salonu’nda