28 Kasım 2006
Anadolu Üniversitesi’ nde yürütülen bir proje kapsamında geliştirilen cihaz sayesinde elektrik kontağından çıkan yangınlar önlenebilecek.
27 Kasım 2006
Atlas Okyanusu’nu kürekle geçen Erden Eruç, şimdi de Pasifik’te kürek çekmeye hazırlanıyor.
27 Kasım 2006
Aydın Adnan Menderes Anadolu Lisesi, Anadolu Üniversitesi'ni ziyaret etti.
24 Kasım 2006
AIESEC ve Boğaziçi Eğitim Öğretim ve Danışmanlık Firması, “Marka ve Marka Yönetimi” konulu bir eğitim düzenledi.
24 Kasım 2006
Ulusal düzeyde faaliyet gösteren mimarların ürünleri üzerine düşünme ve tartışma olanağı sağlayan “Yıldız Buluşmaları” konferansının beşinci durağı Eskişehir’di.
24 Kasım 2006
TVA'da yayınlanan "Girişimcilik Saati" adlı programın konusu kobilerdi.
24 Kasım 2006
TVA, 27 Kasım Pazartesi gününden itibaren yeni film ve dizi kuşaklarına başlıyor.
24 Kasım 2006
Türkiye yılda 1 milyar 400 milyon metre küp toprak kaybediyor. Bu kaybın büyük bir bölümünün faili ise seller ve toprak kaymaları.
24 Kasım 2006
İletişim Fakülteleri Dekanları Yürütme Kurulu kitle iletişim araçlarının asıl amaçlarından uzaklaşmalarının rahatsız edici boyutlara gelmesiyle ilgili bir deklarasyon yayınladı.
24 Kasım 2006
Turizm ve Otel İşletmeciliği YÜksekokulu, turzim sektörünün en önemli ödüllerinden bir olarak kabul edilen Skalite ödülüne layık görüldü.
24 Kasım 2006
Öğretmenler günü Eğitim Fakültesi'nin Salon Anadolu ‘da düzenlediği tören ile kutlandı. Kutlamada öğretmenlere yönelik mesajlar ve anlamlı sözler söylendi.