20 Aralık 2006
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Murat Vural’ın hazırlayıp sunduğu “Geniş Açı” adlı programa bu hafta Eskişehir Vergi Dairesi
20 Aralık 2006
Porsuk Meslek Yüksekokulu'nda Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında “İlköğretim Okullarında Trafik Eğitimi” konulu bir etkinlik düzenlendi.
19 Aralık 2006
İş başvurularında binlerce kişi arasından sıyrılabilmek ya da sınırlı sayıda adayla yapılacak görüşmelerin içerisinde olabilmek için, hazırlanan CV kişiliği yansıtıyor olmalı.
19 Aralık 2006
Ocak ayından itibaren abone olunacak 7 yeni veri tabanıyla birlikte Kütüphane ve Dökümantasyon Merkezi’nden 27 veritabanına ulaşılabilecek.
19 Aralık 2006
Anadolu Üniversitesi Yunusemre Kampüsü'nde yer alan ve her yıl ışıklandırılan çam ağacı, 2007 yılına hazırlanıyor
18 Aralık 2006
2005 yılında başlayan “Türkçe Sertifika Programı Projesi’nin”, 2007 yılı Eylül ayında hizmete girmesi planlanıyor.
18 Aralık 2006
Anadolu Üniversitesi'nin kurucusu Prof. Dr. Orhan Oğuz, İletişim Bilimleri Fakültesi'ndeydi.
18 Aralık 2006
“Soğuk Savaş Sonrası NATO” konulu konferansta konuşan Hikmet Çetin, terör sorununun bir yerlere asker gönderilerek çözülemeyeceğinin altını çizdi.
18 Aralık 2006
Yapı malzemelerinin içine katılacak maddeyle, bakterilerin günlük hayatta kullandığımız malzemelerde üremesi önlenecek.
18 Aralık 2006
Yenilenemez olan fosil enerji kaynaklarına alternatif enerji kaynakları üzerine çalışmalar yürüten bilim insanları, keten tohumundan enerji elde etmeyi başardı.
18 Aralık 2006
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi'nin öğrenci seminerleri devam ediyor.