Spor

08 Şubat 2007
A Milli Takım, Yunanistan ve Norveç maçlarının provası niteliğindeki karşılaşmada gol yollarında etkisiz kaldı. Gökdeniz girdiği üç net pozisyonu değerlendiremezken Gürcistan Siradze
06 Şubat 2007
Eskişehir’deki amatör futbolculara yardımcı olmak amacıyla “Eskişehir Amatör Futbolcular Derneği” kuruldu. Dernek başkanı Vahap Özbayer geleceğin teminatı olan çocuklar ve gençler
05 Şubat 2007
Rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Eskişehir Engelliler baştan sona önde götürdüğü maçı 60-49 galip tamamladı.
05 Şubat 2007
Şampiyonluğun ardından yeni sezona galibiyetle merhaba diyen Eskişehir İşitme Engelliler ikinci maçında da rakibini farklı mağlup etti.
05 Şubat 2007
Federasyon Yıldızlar Kulüpler Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası ve Büyükler Türkiye Şampiyonası kırılan 4 rekorla sona erdi.
05 Şubat 2007
Anadolu Üniversitesi bayan hentbol takımı, ligin ilk maçında 33-28 mağlup olduğu Gazi Üniversitesi’ni 34-29 yenerek ikinci yarıya galibiyetle başladı.
05 Şubat 2007
Anadolu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndaki karate kurslarına kayıtlar devam ediyor.
05 Şubat 2007
Anadolu Üniversitesi Karate Antrenörü İlhan Hoşyumruk, Türkiye Karate Federasyonu Başkanlığı’nın Adana’da düzenlediği Dan terfi sınavında başarılı olarak 4 Dan (Yon-Dan)
05 Şubat 2007
Anadolu Üniversitesi-Demirspor arasında oynanması gereken Süper Amatör Ligi’ndeki futbol karşılaşması ikinci kez ertelendi.
05 Şubat 2007
3.Lig’de şampiyonluk iddiasından uzaklaşan Anadolu Üniversitesi Erkek Voleybol takımının 4 Şubat günü oynaması gereken Erciyes Üniversitesi maçı ertelendi.
05 Şubat 2007
Türkiye 2.Ligi’ndeki karşılaşmada Anadolu Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı, 4 Şubat günü Sakarya Işık Koleji’ne konuk oldu.