05 Aralık 2007
Mithat Bilik: “Biz Anadolu Üniversitesi olarak şu anda Türkiye’de en çok değişim yapan üniversiteyiz”
05 Aralık 2007
Bilim ve Teknoloji Kulübü’nün düzenlediği "Web'e İlk Adım" seminerinde yeni bir teknoloji olan “Semantik Web” ele alındı.
04 Aralık 2007
Türkiye Spor Yazarları Derneği ve Turkcell’in ortaklaşa düzenledikleri “Anadolu Eğitim Semineri” Eskişehir’de gerçekleştirildi. Seminerde spor gazeteciliğinden köşe yazarlığına
04 Aralık 2007
Çin Halk Cumhuriyet’inde bulunan Mutsak Ata dağına gerçekleştirilen yüksek irtifa tırmanışına Anadolu Üniversitesi öğrencisi Burak Kural’da katıldı.
04 Aralık 2007
Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsnü Dokak “Sanatçı Kimdir” konferansıyla sanatseverlerin karşısına çıkacak.
04 Aralık 2007
Erasmus Kulübü 8-9 Aralık tarihlerinde Kapadokya' da olacak.
04 Aralık 2007
Erasmus projesiyle yurt dışına gidecek öğrencilere yönelik yapılacak olan “Öfke Kontrolü” oryantasyonu 3 Aralık Pazartesi günü Kongre Merkezi Mavi Salon’da gerçekleştirildi.
04 Aralık 2007
Anadolu Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezi tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Dr. Cem Kozlu, “Havacılıkta her adım kitabına göre saniye saniye
03 Aralık 2007
Anadolu Üniversitesi Öğretim Elemanı Prof. Dr. Nuran Ay, iyi bir planlama ve diplomatik çalışma ile Türkiye’nin dünyanın bor rezervi üretimini ve tüketimini kontrol altında tutabilen
03 Aralık 2007
Anadolu Üniversitesi İletişim Kulübü’nün düzenlediği Reklam Ajansına Giriş ve Tutunma Konferansı gerçekleştirildi.