08 Ocak 2008
Prof. Dr. Cevat Çapan Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencileriyle tiyatroyu konuştu.
08 Ocak 2008
Nobel ödülüne aday olan ilk Türk bilimci Prof. Dr.Feza Gürsey için Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji kulübü hem sergi hem de konferans düzenliyor.
07 Ocak 2008
Doç. Dr. Hasan Erkek’in “Eşik” adlı tiyatro oyunu Azerbaycan’da Rusça olarak yayımlandı.
07 Ocak 2008
Programın tam adı “Türk Öğretim Kurumları Arasında Öğretim Elemanı ve Öğrenci Değişim Programı”. Fakat çok uzun bir isim olduğu için Anadolu Üniversitesi’nde kısaca Tr
07 Ocak 2008
Yard. Doç. Dr. Mehmet Kurban, enerji tasarrufunun öneminin anlaşılabilmesi için, ailede ve okullarda eğitimler verilerek, toplumda bu bilincin oluşturulması gerektiğini belirtti.
07 Ocak 2008
Avrupa Öğrencileri Formu (AEGEE) hafta sonu üyelerine” Yaz Üniversitesi Nasıl Yapılır?” konulu eğitim gerçekleştirdi.
07 Ocak 2008
Anadolu Üniversitesi Turizm ve Gezi Kulübü düzenlediği Suriye-Ürdün-Mısır gezisiyle ilk kez yurtdışına çıkarak bir ilke imza atıyor.
07 Ocak 2008
Endüstri Mühendisliği Kulübü’nün bu yıl 2.sini düzenlediği Mühendislik ve Yönetim Akademisi Semineri MÜYAK 2008, pek çok sektör temsilcisi ve öğretim üyesinin de katılımı ile
07 Ocak 2008
Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Çevik düzenlediği akşam yemeğinde Çağdaş Eğitim Kulübü öğrencilerine teşekkürlerini iletti.
07 Ocak 2008
Endüstri Mühendisliği Kulübü’nün düzenlediği “Sinerjik Yönetim” seminerinde son yıllarda büyük şirketler arasında kullanımı hızla yayılan “Altı Sigma” uygulamaları da ele
06 Ocak 2008
Eskişehir Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Müdür Yardımcısı Doğan "Ya farklı işler yapacaksınız yada işleri farklı yapaqcaksınız. insana başarıyı getiren işleri farklı