14 Kasım 2007
Kişisel Gelişim Uzmanı Dr. Ala Elcircevi ve Fatma İnce, "Motivasyon ve Kişisel Eğitimin Önemi" başlıklı seminerle öğrencilerle buluştular.
14 Kasım 2007
Teknosa’da Kariyer Fırsatları konferansı 14 Kasım Çarşamba günü İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde gerçekleştirildi. Konferans öncesi ve sonrasında, derslikler önünde kurulan
14 Kasım 2007
Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı öğrencilerine Oryantasyon Programı düzenledi.
13 Kasım 2007
Anadolu Üniversitesi Rock Kulübü, metal müziğin çıkışını ve gelişimini anlatan "Bir metalcinin yolculuğu" adlı belgesel filmi rock severlerle buluşturdu.
13 Kasım 2007
Anadolu Üniversitesi Çağdaş Eğitim Kulübü 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası nedeniyle Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu öğrencilerine “Atatürk Belgeseli” adlı
12 Kasım 2007
Felsefe Söyleşileri’ nin ilk konuğu ODTÜ Felsefe Bölümü’ nden Doç Dr. Erdinç Sayan, Felsefe ve Diğer Disiplinler; Farkları ve Benzerlikleri başlıklı bir konuşma yaptı.
12 Kasım 2007
Çağdaş Eğitim Kulübü, 'Köylere Rönesans' Kitap Toplama Kampanyası’nın Anadolu Üniversitesi ‘ndeki ayağını oluşturuyor.
12 Kasım 2007
Yunusemre Kampusu’nde Yabancı Diller Yüksekokulu önüne yeni bir heykel eklendi.
11 Kasım 2007
Anadolu Üniversitesinin uzaktan öğretim yoluyla eğitim veren Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri, 2007 ÖSYS Ek Yerleştirme, Dikey Geçiş, İkinci Üniversite ve Lisans Tamamlama
10 Kasım 2007
69 yıl önce aramızdan ayrılan Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, tüm yurtta olduğu gibi Anadolu Üniversitesi'nde de düzenlenen törenlerle anıldı.
09 Kasım 2007
Dans Kulübü, dans derslerine devam ediyor