Kültür Sanat

29 Mayıs 2024
(Virtual Physics Course Lab Applications - VPCLApps) projesi dahilinde "3 Boyutlu Karakter Tasarımı Yarışması", düzenlendi.
28 Mayıs 2024
“Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Milletlerarası Özel Hukuk Kongresi”nin kitabı yayımlandı.
28 Mayıs 2024
“Yapay Zekâ Çağında Eğitimde Yeni Trendler ve Paradigma Değişimleri” başlıklı seminer, İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim üyelerinin katılımıyla
28 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen “Vurmalı Çalgılar Topluluğu Konseri” gerçekleştirildi.
26 Mayıs 2024
"Aşık Veysel: Gönül Gözüyle Görmek" temasıyla gerçekleştirilen 3. Geleneksel Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.
22 Mayıs 2024
Eskişehir Valiliği ve Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından “Türk Mutfağı Haftası” kapsamında “Turizm Haftası Açılış Etkinliği” Turizm Fakültesi Bahçesi’nde
22 Mayıs 2024
II. Uluslararası Satranç turnuvasında Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Kulübü üniversitemizi başarıyla temsil etti.
22 Mayıs 2024
60+Tazelenme Üniversitesi son sınıf öğrencileri Eskişehir 1’inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı’nı ziyaret etti.
22 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü'nde “Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Yıl Sonu Sergisi” geçekleştirildi.
17 Mayıs 2024
“Unutulmaya Yüz Tutmuş Türk Dünyası Akıl Zekâ Strateji Oyunu Aşık Oyunları” Edebiyat Fakültesi Taciser Tüfekçi Sivas Salonu’ndan gerçekleştirildi.
17 Mayıs 2024
“Müzede Kuşaktan Kuşağa Sanat Köprüsü” etkinliği Çağdaş Sanatlar Müzesinde gerçekleştirildi.