22 Mayıs 2024
Bahar Şenliği 2024 kapsamında düzenlenen “Öğrenci Panayırı ve Uluslararası Öğrenci Kültür Günü”, Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü Anadolu Park’ta gerçekleştirildi.
22 Mayıs 2024
Rektör Erdal, Azerbaycan İktisat Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türk Devletleri Teşkilatı Türk Üniversiteler Birliği 7. Genel Kurul Toplantısına katıldı.
22 Mayıs 2024
Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü tarafından düzenlenen “Cumhuriyet Dönemi’nde Türk Arşivciliği ve Cumhuriyet’in 100. Yılı’nda Türkiye’de Selçuklu Tarihçiliği” başlıklı
22 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Türk Mutfağı Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Turizm Fakültesi iş birliği ile Türk Mutfağı Haftası kapsamında düzenlenen "Hayatımız Mutfak" isimli konferans
20 Mayıs 2024
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ikinci sınıf öğrencileri için düzenlenen "Dönem Sonu İngilizce Proje Sergisi" açılışı Turizm Fakültesi Fuaye Alanında
18 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “Anadolu Çocuk Şenliği” Eğitim Fakültesi Bahçesi’nde gerçekleştirildi.
17 Mayıs 2024
"9. Anadolu Bahar Buluşmaları" GSF Dekanlık Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
17 Mayıs 2024
“Kuramdan Uygulamaya: Özel Gereksinimli Çocuklar İçin Kapsayıcı Kütüphaneler” başlıklı proje, “TÜBİTAK" tarafından desteklenmeye hak kazandı.
17 Mayıs 2024
Eczacılık Fakültesi öğretim üyeleri farklı projeleri ile yüksek başarı göstererek Avrupa Patent Tescili almaya hak kazandılar.
16 Mayıs 2024
Turizm Fakültesinde “Sosyal Bilimlerde Başarı Testi Geliştirme ve Deneysel Tasarım” etkinliğinin ikincisi düzenlendi.
16 Mayıs 2024
Edebiyat Fakültesi seminerlerine Beykent Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Akile Reşide Gürsoy konuk oldu.