31 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi mezunlarını uğurlamaya başladı. İlk tören lisansüstü mezunları için 31 Mayıs Cuma günü Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinde
31 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde 2020-2024 yılları arasında emekli olan personele plaket töreni düzenlendi.
30 Mayıs 2024
“23. Ulusal Bölge Bilimi ve Bölge Planlama Kongresi” Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda başladı.
30 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nejdet Karadağ'ın konuşmacı olarak yer aldığı seminer, Kongre Merkezi Salon Anadolu'da gerçekleştirildi.
30 Mayıs 2024
Öğrencilerin yeni dönemin popüler ve etkin konularından biri olan Yapay Zekâ konularında daha verimli olabilmeleri adına “Veri Analitiği ve Yapay Zekâ Öğrenci Kulübü” kuruldu.
29 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Spor Ödülleri 2024 Töreni Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.
29 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü tarafından İlkokul Matematik Öğretmenliği Programı için “Bitirme Projesi Sene Sonu Sergisi”
29 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Birimi tarafından düzenlenen “III. Tazelenme Şöleni” Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.
29 Mayıs 2024
(Virtual Physics Course Lab Applications - VPCLApps) projesi dahilinde "3 Boyutlu Karakter Tasarımı Yarışması", düzenlendi.
28 Mayıs 2024
“Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Milletlerarası Özel Hukuk Kongresi”nin kitabı yayımlandı.
28 Mayıs 2024
“Yapay Zekâ Çağında Eğitimde Yeni Trendler ve Paradigma Değişimleri” başlıklı seminer, İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim üyelerinin katılımıyla