Anadolu Üniversitesi Teknopark’ın zemin katında hizmet veren Genç Pazar'da beyaz eşyadan mobilyaya, kıyafetten ayakkabıya kadar aradığınız her şeyi uygun fiyata bulabilirsiniz.
Yard. Doç. Dr. Sibel Güler, “Türklerin yeme içme alışkanlıkları incelenirken göçebe kültürü ve tarımsal yapının çok önemli olduğunu ve aynı şekilde ekonomik düzeyin yemek
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü’nün en genç öğrencileri belirlendi.41 öğrencinin başvurduğu müzik bölümüne, 15 öğrenci ilk aşamayı geçti. İkinci
“Avrupa Ülkelerinde Çalışma Yaşamı ve Muhtemel Çözüm Yolları” konferansında Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nden Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nadir Suğur
TÜMAB’ın düzenlediği “Dünya’da ve Türkiye’de Gastronomi” başlıklı sohbet toplantısında yemek, içmek ve unutulmuş tatlar adına hoş bir söyleşi gerçekleşti.
Türk mutfağının bir zamanlar vazgeçilmez lezzeti olan Safran yemekleri;etli pilav, safranlı zerde, keşkek safranlı, safranlı pirohi Anadolu Üniversitesi Türk Mutfağını Araştırma ve
Uzaktan öğretim alanında birçok projeye imza atan Uzaktan Öğretim Araştırma Geliştirme Birimi, bu çalışmalar ile yetinmiyor. Çalışmalarına yenilerini eklemeyi planlayan birim, uzaktan
Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serhat Özdemir Anadolu Üniversitesi’nde düzenlenen konferansta “Türk Milli Eğitim Sistemi’nin yapısındaki Değişmeler”e