Anadolu Üniversitesi, “Kore Mutfağı Uzmanlık Eğitimi Projesi“ kapsamında “Bulgogi” yapım atölye çalışması, Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü uygulama
Bilimsel paylaşım toplantıları kapsamında 30 Ekim günü Eğitim Fakültesi E Blok Konferans Salonu’nda Prof. Dr. Erdoğan Kaya ile Yazar İlyas Küçükcan tarafından söyleşi
Anadolu Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) öğrencileri, Anadolu Üniversitesi Yemekhanesinde gerçekleştirilen geleneksel kahvaltıda bir araya geldi.
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “Milli İrade ve Cumhuriyet” konferansı, Eğitim Fakültesi E- Blok Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Anadolu Üniversitesi Kütüphanesinde 2 bin kitaptan oluşan “Türk Tarih Kurumu Yüzüncü Yıl Kitaplığı” gerçekleştirilen törenle araştırmacı, akademisyen ve öğrencilerin erişimine
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen “Cumhuriyet ve Çağdaşlaşma” adlı fotoğraf sergisi Öğrenci Merkez Fuaye Alanında açılışını gerçekleştirdi.