Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından 6 Mayıs Perşembe günü saat 14:00’de çevrim içi ortamda “Kripto Sanat NFT” semineri düzenlenecek.
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün düzenlediği Seminer Dizisinin üçüncüsü olan “Yöntem Günleri 2” çevrim içi seminerleri 20 ve 21 Nisan tarihlerinde
Anadolu Üniversitesi, kütüphane koleksiyonunda yedek nüshası bulunan kitapları istekte bulunan kamu kurumları, cezaevleri, lise, ortaöğretim ve ilköğretim okul kütüphanelerine
Anadolu Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü tarafından düzenlenen “Covid-19 Pandemisi: Nasıl Bir Dönemden Geçiyoruz?” adlı söyleşi çevrim içi ortamda gerçekleştirildi.
23 Nisan 1920 yılı, bağımsızlık ateşinin yediden yetmişe vatanın bütün fertleriyle sahiplenilişinin ve milletimizin özgürlük ruhuyla yeniden dirilişinin ilanıdır.