15 Kasım 2006
En eskisi 400 milyon yıllık olan ve doğanın tarihine ışık tutan fosiller, üç gün boyunca Yunus Emre Kampüsü Kongre Merkezi’nde sergilendi.
15 Kasım 2006
Anadolu Üniversitesi Eğitim Karikatürleri Müzesi Nezih Danyal’ın çalışmalarına ev sahipliği yapacak
15 Kasım 2006
Anadolu Üniversitesi 6. Uluslararası Katılımlı Seramik Kongresi’ ne 57 sözlü 58 poster olmak üzere toplam 115 bildiriyle katıldı.
15 Kasım 2006
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri Mersin ve İstanbul'da düzenlenen yarışmalardan çok sayıda dereceyle döndü
15 Kasım 2006
Anadolu Üniversitesi Tarih Kulübü tarafından düzenlenen “Tarihte 'Bir' Olmak” adlı toplantıda öğrencilerin sorunları ve birinci sınıf olmanın zorlukları tartışıldı.
15 Kasım 2006
"Abbas Güçlü ile Genç Bakış" programı 15 Kasım'da Anadolu Üniversitesi'nden canlı yayınlanacak.
14 Kasım 2006
Dışişleri Bakanlığı'nın katkılarıyla hazırlanan 'Türkiye'ye Güvendiler' adlı sergi dışişleri sergi salonundan sonra ilk defa Anadolu Üniversitesi'nde sergileniyor
14 Kasım 2006
Doç Dr. Albek'in çalışması kötü senaryonun giderek yaklaşmakta olduğuna dikkat çekiyor: "Önümüzdeki yıllarda tüm dünyayı etkisi altına alacak küresel ısınma sonucunda, su
14 Kasım 2006
Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümü öğrencileri Şırnak Bahçelievler İlköğretim Okulu'na gönderilmek üzere kitap topluyor.
14 Kasım 2006
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi tarafından üçüncüsü düzenlenen "Ulusal İletişim Öğrencileri Sempozyumu", 13-14 Kasım tarihlerinde yapıldı.
13 Kasım 2006
Anadolu Üniversitesi Doğa ve Çevre Kulübü 2.Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda kulübün genel hedeflerine değinildi, yeni üyelere çalışmalar hakkında bilgi