18 Mart 2008
Basım tarihi itibariyle Anadolu Üniversitesi’ne dair en güncel bilgileri içeren Anadolu Üniversitesi Katalog 2007-2008’de Enstitülere ilişkin dair her türlü bilgiye ulaşılabiliyor
17 Mart 2008
Anadolu Üniversitesi Turizm ve Gezi Kulübü, bahar döneminde Türkiye’nin farklı bölgelerine geziler düzenlemeye hazırlanıyor.
17 Mart 2008
AEGEE- Eskişehir eğitim çalışma grubunun düzenlediği diksiyon seminerine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
17 Mart 2008
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinden Yard. Doç. Dr. Mehmet Gültekin, “ İlköğretim programları çağdaş gelişmeler doğrultusunda sürekli geliştirilmelidir”
14 Mart 2008
“Her Beden Duyar” belgesel film gösterimi ve “İşitme Engeli Bir Engel Değildir” söyleşisi Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Kırmızı Salon’da gerçekleştirildi.
14 Mart 2008
2000 yılından bu yana faaliyet gösteren Anadolu Üniversitesi Rock Kulübü, rock severlerle bir araya geldi.
13 Mart 2008
Mustafa Yeter, "Çocuklar buraya gelerek hem yangın sırasında yapılan müdahaleyi yerinde görüyorlar hem de yangın ve yangından korunma konularında bilgi alıyorlar"
13 Mart 2008
Eczacı Kooperatifleri Birliği Başkanı Abdullah Özyiğit:"bağımsız eczacılık sermayesi ile çalışabilmek için kooperatifler çok gerekli ve etkin" dedi.
13 Mart 2008
Prof. Dr. Fevzi Sürmeli: “Yurtdışında bulunmanın bıraktığı etki, burada, dersliklerde anlatılan derslerin bıraktığı etkiden daha büyüktür.”
13 Mart 2008
4. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na son başvuru 21 Temmuz.
13 Mart 2008
Sarp Maden ve Tuğrul Alp Bekoğlu "Atölye çalışması"nda caz severlerle biraraya geldi. Sinema Anadolu'da gerçekleştirilen söyleşide genç kuşağın usta caz müzisyenleri, müziksevermerle