03 Nisan 2008
Erasmus Kulübü Başkanı Ezel Gündoğdu, tüm kulüp arkadaşlarını ve yeni üye olacakları “II. International Day” organizasyonu için aktif bir şekilde çalışmaya davet etti.
03 Nisan 2008
G. Doğan Görsev’in Anadolu Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Merkezi’ne bağışladığı ve sayıları 1100ün üzerinde çok değerli sanatçıların 6600 eserinin yer aldığı
03 Nisan 2008
Menopozun kadınlar için kaçınılmaz olduğunu, osteoporozun ise kalsiyum ve D vitamini gibi çok sayıda faktörle engellenebiliyor. Sigara ise hem menopozu hem de osteoporozu olumsuz etkiliyor.
03 Nisan 2008
İnönü Zaferlerinin 87'inci yıldönümü Bilecik ve Eskişehir'de Düzenlen törenlerle kutlandı
03 Nisan 2008
Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu öğrencileri "Eğitim Seminerleri"ne devam ediyor.
03 Nisan 2008
Eskişehir turizminin giderek geliştiğini söyleyen Prof. Dr. Mustafa Çakır, turizmde büyümenin en önemli unsurlarından birini “kültürün pazarlanması” şeklinde tanımladı.
02 Nisan 2008
Panelde neo-liberal politikaların yasal düzlemdeki yansımaları üzerine konuşuldu.
02 Nisan 2008
Hollanda hükümetinin, Avrupa Birliği uyum süreci içerisinde bulunan ülkeleri desteklemek amacıyla yürüttüğü Matra projesi kapsamında başlatılan ''Eskişehir ve İskenderun'da Temiz Hava
02 Nisan 2008
Anadolu Üniversitesi Halkbilim Araştırmaları Merkezi, yaşlılar haftası nedeniyle 22 Martta Maide Bolel Huzurevini ziyaret etti.
02 Nisan 2008
İstanbul Kısa Filmciler Derneğinin bu yıl düzenlediği ve konusu “Engelliler” olan 7. Ulusal Kısa Film Yarışmasındaki belgesel film dalında, Porsuk Meslek Yüksek Okulu öğretim üyesi
02 Nisan 2008
İstanbul Bilgi Üniversitesi, AB Enstitüsü ve Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin ortak konferasında, Türkiye’nin AB Katılım Sürecinde Özel Sektör konu