18 Nisan 2008
Klasik müzik sevenler resitalde buluştu.
17 Nisan 2008
Prof.Dr.Rıdvan Karluk,Türkiye ile AB arasında ki ilişkilerin 13 maddede dondurulması ve gelecekte ilişkilerdeki gerginliğin tırmanabileceğini beliterek,gelecekte ilişkilerin düzelmesini
17 Nisan 2008
Tarihe duyduğu ilginin kendisini Eczacılık tarihi araştırmalarına ittiğini kaydeden Halil Tekiner ülkemizdeki tarih anlayışının yanlış olduğunu belirtti.
17 Nisan 2008
Yalçın Erceber,Medyanın asıl işlevini yerine getiremediğini belirtti.
16 Nisan 2008
Hiç düşündünüz mü yağmur yağdığında kuşlar nereye gider? Bir de bu kuşlardan biri Zeki Müren’in sanatından duyduğu özenden esinlenerek canlandırılmışsa. Anadolu Üniversitesi
16 Nisan 2008
Tütüncü: “ Türkiye termal turizmde kaynak açısından Avrupa da birinci sıradayken, kullanım açısından Avrupa da sonuncu sırada.”
16 Nisan 2008
Prof. Dr. Hikmet Hassa: “Türkiye’de her yıl yaklaşık 2000 tane kadın istenmeyen gebelikler, yanlış doğum yaklaşımları, lohusadaki enfeksiyonlar nedeniyle ölüyor.
16 Nisan 2008
Eskişehir Meslek Yüksekokulu’nun Anadolu Üniversitesi 50’nci yıl kutlamaları çerçevesinde düzenlemiş olduğu “Bahar Yemeği” günü ilgiyle karşılandı.
16 Nisan 2008
Anadolu Üniversitesi’ne konuk olan Yazar Bilal Şimşir, cumhuriyetimizin Türk toplumuna kazandırdıklarına değindi.
16 Nisan 2008
Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim elemanlarından Okutman Murat Polat, sınav kâğıtları üzerinde hata düzeltmenin o kâğıtları okuyan başka okuyucuların
16 Nisan 2008
Öğrenci ve öğretim elemanı değişim programlarını başarıyla uygulayan üniversitemiz, bir dünya değişim programının ikinci dönemine girmeye hazırlanıyor.