17 Ekim 2007
Ünlü karikatürist Semih Balcıoğlu, ölümünün 1. yıl dönümü dolayısı ile Anadolu Üniversitesi’nde açılan sergi ile anılacak
17 Ekim 2007
Hizmet içi eğitim programları kapsamında düzenlenen ÜDS kursu kayıtları 30 Ekim'de başlıyor
16 Ekim 2007
Moda Tasarımı Bölümü, öğrencilerin mezuniyet çalışmalarını İstanbul’da sergilemeye hazırlanıyor.
16 Ekim 2007
"Bu toplantı için afiş asamadık.Hazırlamış olduğumuz olduğumuz afiş ortadan kayboldu. Fakat bu rağmen katılım beklenenin üzerinde oldu"
16 Ekim 2007
Elektrik Elektronik Kulübü tanıtım toplantısında kulüp başkanı Gökhan Tığılsel, IEEE’nin dünyanın en büyük organizasyonlarını düzenleyen topluluklardan biri olduğunu ifade etti.
16 Ekim 2007
Türkiye’deki kentsel yerleşimlerde hava kirliliği önemli bir sorun olmaya devam ediyor. Hava kirliliği etkisini başta çocuklar olmak üzere en çok insan sağlığı üzerinde gösteriyor.
16 Ekim 2007
Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Özlem Fırtına, Almanca Bölümü öğrencileriyle gerçekleştirdiği anketle, Almanca öğretmenliği mesleğinin büyük tehlike altında
15 Ekim 2007
Kayıtlar 30 Ekim- 16 Kasım tarihleri arasında yapılabilecek.
15 Ekim 2007
Almanya, Belçik, Hollanda, Norveç, Danimarka, Fransa ve İngiltere’ yi kapsayan “Türkçe Sertifika Programı” dersleri 29 Ekim’de başlıyor.
15 Ekim 2007
"Sporda Kas Fibril Yapısı ve Genetik Kodlama" adlı konferansa Stephan Geisler, "Üst Düzey Sportif Aktivitelerde Performans Testleri" başlıklı konferansa ise Dr. Ralf Lindshulten konuşmacı
15 Ekim 2007
Anadolu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Eyüpoğlu Kurumlarınca düzenlenen Üniversite Tanıtım Günleri' ne katılacak.